hulp na ongeval

Formulieren

Hieronder vind u een Schadeformulier Algemeen en het Europeesch Aanrijdingsformulier.   

Het is belangrijk dat het formulier op de juiste wijze wordt ingevuld. Maak gebruik van onze tips en instructies voor het invullen van het aanrijdingsformulier klik hier om instructies te downloaden voor het invullen van een aanrijdingsformulier 

TIP: Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval, en heeft u tijdelijk geen vervoer? In samenwerking met Albert Heijn bieden wij hulp met boodschappen. Tot 2 maal toe 100% korting op de bezorgkosten. Lees hier meer  

      


De totaal verlies service: 

Een ongeval is een ingrijpende gebeurtenis en kan er de oorzaak van zijn dat u plotseling geen auto meer heeft. Een vervelende situatie. Een gedwongen zoektocht naar een goede auto is misschien wel het laatste waar u dan op zit te wachten.

Graag bieden wij u hulp bij het vinden van een auto. De totaal verlies service. Een dienst die mogelijk wordt gemaakt door Stichting hulp na ongeval en Carmediation®.

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval, of kent u iemand die een ongeval is overkomen? Neem dan contact op met ons op zodat wij in overleg met u de beste auto voor u kunnen gaan zoeken.  


Hulp na verkeersongeval:

Het verkrijgen van een schadevergoeding na een verkeersongeval kan soms moeilijk zijn. Bijvoorbeeld als er discussie is over de toedracht van het ongeval.   Indien u alleen WA verzekerd bent (en u dus geen rechtsbijstandverzekering heeft) , moet u de schade na een verkeersongeval zelf gaan verhalen op de tegenpartij.

Heeft u geen rechtsbijstandverzekering, dan helpt Stichting hulp na ongeval  u graag met het verhalen van de schade die als gevolg van een verkeersongeval is ontstaan. 
 
Onze helpdesk zorgt dat het gehele juridische en administratieve proces dat na een verkeersongeval verzorgd moet worden voor u in gang wordt gezet en de autoschade wordt verhaald. Dat geldt ook voor eventuele persoonlijke en letselschade.

Zodra onze deskundigen uw schade hebben verhaald, kunt u een afspraak maken bij uw schadehersteller voor het herstellen van uw autoschade.

Interesse?

Neem contact op met onze helpdesk voor hulp bij autoschade via 088 – 456 0123 of vul het contact formulier in. Wij helpen u graag.Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook