hulp en thuiszorg

hulp met huisdieren

Hulp met huisdieren

Indien u als gevolg van het door u opgelopen letsel niet in staat bent uw huisdier te verzorgen kunt u wellicht een hulpvraag plaatsen bij hulpbijhuisdieren.nl. Het zal dan wel moeten gaan om een situatie dat er binnen het gezin of de kring van vrienden geen verzorging geregeld kan worden.

Hulpbijhuisdieren.nl  wil mensen die zorg, hulp of begeleiding nodig hebben bij de verzorging van hun huisdieren, in staat stellen om zelfstandig te kunnen blijven functioneren met hun huisdieren.

Hulpbijhuisdieren.nl is een initiatief van Animal Life Foundation.

De initiatiefnemers willen met hun site een netwerk realiseren van mensen die kosteloze hulp aanbieden bij de verzorging van huisdieren van ouderen en zieken. De website is nadrukkelijk niet bedoeld voor het zoeken van opvang van uw huisdier ten tijde van vakantie of wanneer er geen medische reden toe is.

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2018. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook