Hulp in de buurt

Rechtshulp en praktische ondersteuning:

Ons team van letselschadespecialisten behartigt de belangen van slachtoffers bij het verhalen van letselschade op de aansprakelijke partij. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring is Hulp na Ongeval toonaangevend.

Onze rechtsbijstand is erop gericht u zo veel mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Als slachtoffer moet u zich immers volledig kunnen focussen op uw herstel en niet bezig zijn met administratieve en juridische zaken.

Heeft u een ongeluk gehad en bent u daarbij gewond geraakt?  Neem contact op met onze helpdesk. Wij geven u graag advies over uw recht op schadevergoeding.

Bel: 088 – 456 0123
Mail ons: info@hulpnaongeval.nl

Raadpleeg onze netwerkpartners:

Met behulp van de postcodezoekmachine vindt u instanties en deskundigen die u kunnen helpen. Bijvoorbeeld thuiszorg, ambulante begeleiding, fysiotherapeuten, re-integratie  deskundigen of traumaverwerking.

Zij werken regionaal of landelijk. Vul uw woonplaats of postcode in en u vindt hulp in uw buurt. In het zoekresultaat krijgt u eerst de partijen die landelijk werken, vervolgens de dienstverleners uit de regio.

Vul hieronder uw postcode of woonplaats in voor hulp bij u in de buurt.

Hulp in de buurt
Postcode/Woonplaats: Afstand tot: KM

Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook