Medische zaken

EHBO
Het bieden van eerste hulp. Hoe weet u wat er aan de hand is en hoe moet u dan handelen? Weet u wat u te doen staat als iemand gewond is geraakt?  Handelen in de situatie van een breuk, kneuzing of  bloeding.  Lees onze tips en instructies over het bieden van de eerste hulp na een ongeval. 

Gezondheidszorg
Door een ongeval kunt u te maken krijgen met artsen en therapeuten. Wat kunt u verwachten? Wat kan men voor u doen?  Hoe verloopt een revalidatietraject?  Lees over de mogelijkheden van hulp bij traumaverwerking en de hulp die bij uw revalidatie geboden kan worden. In de rubriek medische zaken wijzen wij u de weg in de gezondheidszorg. 

Leven met beperkingen
Er is een redelijk uitgebreid aanbod van hulpmiddelen en voorzieningen.  In de rubriek over leven met beperkingen informeren wij u over oplossingen die zaken zoals wonen en vervoer wat gemakkelijker maken en over de begeleiding die aan slachtoffers  geboden kan worden.  

 

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Vindt hulp in uw woonplaats

Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook