Het bieden van ehbo

Hoe te handelen in de situatie dat iemand gewond raakt? Een botbreuk, een snijwond, een fietser die met het hoofd op het wegdek is geklapt. Kunt u handelen in de situatie dat iemand een hartinfarct krijgt? Beheerst u de juiste techniek voor een reanimatie?

In samenwerking met Livis bieden wij u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke korting middels e-learning en praktijklessen een EHBO cursus te volgen.

De EHBO cursussen bestaan uit een online theorie gedeelte en een dagdeel praktijk. Het online gedeelte doorloopt u, afhankelijk van uw tempo, in ongeveer 4 uur. U kunt tussentijds pauzeren. Het systeem houdt de voortgang bij (ook als bijvoorbeeld de internet verbinding wegvalt).

Het praktijk gedeelte bestaat uit een bijeenkomst van 4 uur. Gedurende deze praktijkbijeenkomst worden de belangrijke handelingen van de EHBO uitvoerig geoefend en getoetst. De bijeenkomsten worden begeleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs. 

Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk. Informeer daarom bij uw zorgverzekeraar naar vergoeding van de kosten.

Inschrijven via www.hulpnaongeval.com en kies EHBO

 

Lees hier onze tips en instructies over het bieden van hulp na een ongeval.

 1. Wat is reanimeren?
 2. Hoe doe je een reanimatie?
 3. Hoe doe je mond-op-mondbeademing?
 4. Hoe kan je zien dat iemand bewusteloos is?
 5. Wat moet je doen als iemand bewusteloos is?
 6. Hoe kan je helpen bij een slagaderlijke bloeding?
 7. Hoe weet je dat een bot gebroken is?
 8. Hoe stel je de ernst van een brandwond vast?
 9. Wat kan je doen als iemand is flauwgevallen?
 10. Wat te doen bij electrocutie?
 11. Wat zijn de symptomen van een hersenschudding?
 12. Waaraan herken je whiplash letsel?
 13. Wat kan je doen bij whiplashklachten na een ongeval?

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook