hulp na ongeval

Direct hulp

Letselschade?  Bel nu 088-4560123 of stuur ons een bericht.

Gratis en geheel vrijblijvend telefonisch advies.
Direct contact met een letselschadespecialist.

Hulp in de buurt

Heeft u een ongeluk gehad? Maak gebruik van onze partners. Via de postcodezoekmachine vindt u hulp. Bijvoorbeeld thuiszorg, ambulante begeleiding, fysiotherapeuten, traumaverwerking of hulp bij re-integratie.

Onze partners werken regionaal of landelijk. Vul uw woonplaats of postcode in en u vindt hulp in uw buurt. In het zoekresultaat krijgt u eerst de partijen die landelijk werken, vervolgens de dienstverleners in uw regio.

Arbeidsrecht

Een ongeval heeft niet alleen invloed op u, maar heeft ook gevolgen voor uw werk. Soms alleen voor u, maar vaak ook voor uw werkgever.

Een ongeval kan o.a. tot gevolg hebben dat u (langdurig) moet re-integreren, hetgeen zowel voor u als voor uw werkgever rechten en verplichtingen geeft. Advies daarbij is tegenwoordig van groot belang, ook omdat er veel wetten en regelingen op dat gebied zijn bijgekomen. Tijdig inschakelen van hulp op dat gebied door werkgever en werknemer kan veel problemen voorkomen.

Ook het functioneren op uw werk kan aanzienlijk beïnvloed worden door een ongeval.

Fysiek kunt u wellicht werkzaamheden niet meer zo goed of zo snel uitvoeren, maar ook de concentratie of energie op de werkvloer kan verminderen. Dat leidt geregeld tot discussies met werkgevers en in gevallen ook tot onnodige en vervelende procedures.

Inschakeling van bijstand door advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht is dan van groot belang. Vaak kan nog in overleg gekomen worden tot een normalisering van de relatie en in gevallen waarin niet meer samen verder kan worden gegaan, kan een regeling getroffen worden of dient er uiteindelijk in uw belang geprocedeerd te worden met als doel een oplossing die tegemoet komt aan uw gevoel en in lijn is met uw rechten.

Ook kan het zijn dat uw werkgever de schade die zij lijdt als gevolg van een ongeval dat door een ander is veroorzaakt wil verhalen op die partij. De wet biedt daarbij mogelijkheden.

Wij bieden u Hulp met Arbeidsrecht.  Wij hebben daartoe contact met advocaten die zijn aangesloten bij de specialisatievereniging. De kwaliteit is daarmee gewaarborgd en met hen kunnen passende afspraken gemaakt worden over de wijze waarop hulp kan worden geboden en de kosten die daarvoor moeten worden vergoed.

Heeft u behoefte aan Hulp met Arbeidsrecht? Neem dan nu contact op met onze helpdesk via 088 - 456 0123.

 

Revalidatie

Hulp met Revalidatie

Bent u herstellende van een ongeval, een operatie of een blessure? Met ons netwerk van fysiotherapeuten en sportcentra bieden wij u Hulp met Revalidatie. Via ruim 200 vestigingen verspreid over geheel Nederland is er meestal wel een centrum van ons bij u in de buurt.

Fysiotherapie:

Onze therapeuten bieden hulp bij diverse klachten. Onze therapeuten adviseren, begeleiden en behandelen  patiënten met allerlei lichamelijke klachten, zoals pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in het bewegen.

Onze therapeuten helpen u met oefeningen en werken met u aan het weer verkrijgen van een goede lichaamshouding zodat spieren en gewrichten weer beter functioneren.

Fysio Fitness:

Met onze fysio fitness bieden wij u een programma dat aansluit op de fysiotherapie. Onder begeleiding van een fysiotherapeut en een sportinstructeur werkt u aan het verder verbeteren van uw conditie.

Re-integratie

a

Schadeherstel

Hulp met Autoschade

Via onze helpdesk bieden wij u hulp bij het herstellen van de autoschade. 

De vakkundige herstellers van Autoschade Herstel Groep streven er naar om uw auto binnen een dag weer als nieuw aan u mee te geven. Een hulpvaardige prijs en snelle hulp. Bovendien is een vestiging van Autoschade Herstel Groep, met een landelijke dekking van 60 herstelbedrijven, altijd bij u in de buurt.

In de situatie dat er geen dekking is vanuit een cascoverzekering bieden wij u Hulp met Schaderegelen. Indien autoschade wordt hersteld  via het netwerk van Autoschade Herstel Groep kan onze casemanager zorgdragen voor het verhalen van de schade (de reparatiekosten e.d.) op de aansprakelijke partij. 

Wij bieden ook hulp bij kleine schades. Een kleine lakschade bijvoorbeeld, als gevolg van een aanrijding bij het inparkeren of een kras in de autolak door het stoten van een autoportier. Op krappe parkeerplaatsen gebeurd het regelmatig dat met een tas of winkelwagen schade aan een auto wordt veroorzaakt. Op de motorkap zien we vaak lakschade als gevolg steenslag.

Lakschade lijkt onschuldig, maar is dat niet. De lak vormt namelijk een belangrijke bescherming tegen allerlei invloeden van buitenaf.  Als de lak beschadigd raakt is de bescherming weg.

Voor het behoud van de auto is het zinvol krassen en andere soorten lakschade te laten herstellen. Dit omdat er in het ergste geval onder de lak roest kan ontstaan die zich uit kan breiden. Als dat eenmaal is gebeurd, lopen de kosten voor reparatie behoorlijk op.

Voor het herstellen van kleine autoschade bieden Hulp na Ongeval en Autoschade Herstel Groep een unieke en slimme oplossing: Easy2Fix Smart Repair, een innovatieve techniek om cosmetische schades te herstellen.

Krasjes kunnen al vanaf slechts € 75 worden gerepareerd. Een klein parkeerdeukje wordt vanaf slechts € 55 hersteld.

Hulp nodig? Neem contact op met onze helpdesk via 088 - 456 0123

 

 Vindt direct hulp in uw woonplaats


Live Chat
Copyright © 2017. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook