Columns

De Hulp na Ongeval helpdesk

Wanneer iemand betrokken raakt bij een ongeval kan dat de dagelijkse gang van zaken abrupt ontregelen. In zo’n situatie hebben het slachtoffer en zijn of haar gezin vaak behoefte aan informatie en ondersteuning. Dan komt er rust en kan een slachtoffer zich richten op revalidatie en re-integratie.


Alles onder een dak
. Met de Hulp na Ongeval Helpdesk bieden wij u één loket waar u alle hulp kunt verkrijgen. Na een ongeluk, bij ziekte of een andere situatie.


De ideale combinatie.
De dienstverlening die onder de naam Hulp na Ongeval wordt aangeboden richt zich op schadeherstel, het bieden van (juridische) ondersteuning, het realiseren van de benodigde hulp en zorg en het bieden van begeleiding bij de verdere revalidatie en re-integratie.


Wanneer?
Via onze helpdesk zijn toonaangevende dienst-, hulp- en zorgverleners bereikbaar die behulpzaam kunnen zijn in de verschillende fases na een ongeval, bij ziekte of andere ingrijpende gebeurtenis.


Voor wie?
Met de Hulp na Ongeval Helpdesk zijn wij rechtstreeks te benaderen door slachtoffers en zijn wij een partner voor assurantieadviseurs, volmachtbedrijven en verzekeraars.


Hoe?
Via onze helpdesk (www.hulpnaongeval.com) kunt u eenvoudig en snel altijd (dag en nacht) online de diensten aanvragen. Via 088 – 456 0123 is de Hulp na Ongeval Helpdesk van maandag tot en met vrijdag ook telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur.


Extra diensten van de helpdesk

Onze helpdesk biedt casemanagement, zorgadvies en zorgmanagement en verzuimbegeleiding/ overbruggingsmanagement als extra diensten.

Een casemanager kan worden ingeschakeld om na een ongeval direct alle zaken voor het slachtoffer te gaan regelen (salvage bij letselschade). Dit is altijd een Register Expert Personenschade (NiVRE) of Letselschade Advocaat (LSA).

Het zorgteam kan worden ingeschakeld voor het inventariseren van de zorgbehoefte, het regelen van de indicatiestelling, het samenstellen van het zorgteam en organiseren van de benodigde (verpleegkundige) hulpmiddelen.

Met verzuimmanagement bieden wij hulp aan ondernemers. Zowel voor wat betreft de verzuimbegeleiding van personeel als voor de ondernemer zelf.


Samenwerking?

Wij bieden u graag samenwerking aan als Gebruiker of als Accountmanager. Als Gebruiker bieden wij u het gemak van onze online helpdesk waarmee u voor uw relaties eenvoudig alle hulp na een ongeval snel kunt aanvragen.

Als accountmanager verkrijgt u onze helpdesk in uw huisstijl zodat uw relaties via uw eigen website kunnen inloggen om schade te melden en/of diensten aan te vragen. Hulp na Ongeval als online helpdesk van uw kantoor. Ook telefonische bereikbaarheid onder uw naam behoort tot de mogelijkheden.


hulpnaongeval Een risicovolle situatie waarbij niet (voldoende) voor het gevaar wordt gewaarschuwd "Het Kelderluik Arrest". Meer… https://t.co/5m6hklPGaB
dec 15replyretweet
hulpnaongeval Hulp na Ongeval. De kracht van een netwerk waarmee slachtoffers geholpen kunnen worden. Aansluiten als dienstverlener? Stuur een DM
dec 13replyretweet
hulpnaongeval Gewond geraakt door een de ongeval? Ga voor advies over schadevergoeding en praktische zaken naar https://t.co/J8Jzur3cBq
dec 12replyretweet
hulpnaongeval @Nuon NUON, goed geregeld. Daar krijg ik energie van
Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook