Columns

Sport EHBO bij voetbal voor € 14,95

Beste voetballers,

In 2014 liepen 1 miljoen voetballers een voetbalblessure op. Dat is 22% van alle sportblessures in Nederland. Op de spoedeisende hulp (SEH) was bijna een derde van alle behandelde letsels een sportblessure die men had opgelopen tijdens voetbal.

Met voorzorgmaatregelen kunnen blessures worden voorkomen. Voor de voetballers zijn goede, schokabsorberende scheenbeschermers een must. Daarmee bescherm je je onderbenen en enkels tegen vervelende blessures.

De keeper is extra kwetsbaar, door de harde schoten die op hem afkomen, en door de vele uitvallen die hij moet maken loopt een keeper het risico geblesseerd te raken. Middels handschoenen, een keeperstrui en -broek met beschermende materialen en kniebeschermers wordt zoveel mogelijk geprobeerd letsel te voorkomen.

Met  1 miljoen voetbalblessures is het duidelijk dat er ondanks de beschermende middelen nog het nodige fout kan gaan. Daarom willen wij aandacht besteden aan het bieden van EHBO bij sportblessures.

Wij bieden u de mogelijkheid om voor slechts € 14,95 een EHBO cursus te volgen. Een cursus gericht op het bieden van eerste hulp bij sportblessures.  Deze online cursus volgt u thuis online in uw eigen tempo en wordt afgesloten met een online toets. De cursus duurt ongeveer 2 uur. Bij deze cursus is geen praktijktraining.

 

AANMELDEN / INSCHRIJVEN

Inschrijving voor de cursus Sport EHBO doet u via de button EHBO van onze helpdesk. Ga naar www.hulpnaongeval.com en schrijf u direct in.

De cursus Sport EHBO kunt u ook volgen als aanvulling op de cursus Reanimatie of EHBO bij Kinderen of Volwassenen. Als actie krijgt u hierbij korting of een gratis verbandtrommel.Vindt direct hulp in uw woonplaats


Live Chat
hulpnaongeval Er wordt hard gewerkt aan onze vernieuwde website... https://t.co/35deS0aiRQ
hulpnaongeval Letselschade na een ongeval? Gratis hulp voor slachtoffers via https://t.co/35deS0aiRQ
aug 30replyretweet
hulpnaongeval Zware onweersbuien verwacht donderdagnacht, hinder ochtendspits https://t.co/Ztnwc15wsY
hulpnaongeval EU wil voor 2030 helft minder zwaargewonden in verkeer https://t.co/S4BwxuHmc1
hulpnaongeval Gewonden bij ongeluk met bus Nederlandse scholieren Frankrijk https://t.co/qHHBLlzm3q
Copyright © 2017. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter