hulp na ongeval

Rechtsbijstand

Hulp met Letselschade

De gevolgen van een ongeval kunnen ingrijpend zijn en complex. Wij bieden u Hulp met Letselschade.

Een team van specialisten staat tot uw beschikking. Via onze helpdesk bieden wij u een luisterend oor en een aanspreekpunt.  U kunt er terecht voor advies over praktische dingen en juridische zaken. Bijvoorbeeld: Hoe regel ik de schade? Hoe regel ik huishoudelijke hulp? Wat moet ik doen om schadevergoeding te krijgen? Hoe stel je iemand aansprakelijk? Ik ben arbeidsongeschikt geraakt, wie helpt mij weer aan het werk?

Via de helpdesk bieden wij u de hulp van een casemanager. Onze mensen zijn werkzaam in geheel Nederland en kunnen snel bij u thuis komen om u te helpen met het regelen van de zaken na een ongeval. De casemanagers zijn specialisten op het gebied van aansprakelijkheid, schadevergoeding, hulp, zorg en re-integratie. Zij behartigen uw belangen en verzorgen voor u de schaderegeling en het realiseren de benodigde hulp en zorg.

U hoeft zich geen zorgen te maken over kosten. De Wet bepaalt dat een aansprakelijke partij bij een schaderegeling de kosten van de casemanager moet vergoeden. De hulp van de aan Hulp na Ongeval verbonden specialisten kost u dus niets.

Indien bij onderzoek blijkt dat er geen mogelijkheid is uw schade te verhalen bent u ook geen kosten verschuldigd.

Hulp nodig? Neem gerust even contact op met onze helpdesk via 088 – 456 0123 of vul het contactformulier in voor advies over uw situatie.

Lees hieronder meer over:

Informatie over aansprakelijkheid

Informatie over schadevergoedingCopyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook