hulp na ongeval

Schadeherstel

Hulp met Autoschade

Via onze helpdesk bieden wij u hulp bij het herstellen van de autoschade. 

De vakkundige herstellers van Autoschade Herstel Groep streven er naar om uw auto binnen een dag weer als nieuw aan u mee te geven. Een hulpvaardige prijs en snelle hulp. Bovendien is een vestiging van Autoschade Herstel Groep, met een landelijke dekking van 60 herstelbedrijven, altijd bij u in de buurt.

In de situatie dat er geen dekking is vanuit een cascoverzekering bieden wij u Hulp met Schaderegelen. Indien autoschade wordt hersteld  via het netwerk van Autoschade Herstel Groep kan onze casemanager zorgdragen voor het verhalen van de schade (de reparatiekosten e.d.) op de aansprakelijke partij. 

Wij bieden ook hulp bij kleine schades. Een kleine lakschade bijvoorbeeld, als gevolg van een aanrijding bij het inparkeren of een kras in de autolak door het stoten van een autoportier. Op krappe parkeerplaatsen gebeurd het regelmatig dat met een tas of winkelwagen schade aan een auto wordt veroorzaakt. Op de motorkap zien we vaak lakschade als gevolg steenslag.

Lakschade lijkt onschuldig, maar is dat niet. De lak vormt namelijk een belangrijke bescherming tegen allerlei invloeden van buitenaf.  Als de lak beschadigd raakt is de bescherming weg.

Voor het behoud van de auto is het zinvol krassen en andere soorten lakschade te laten herstellen. Dit omdat er in het ergste geval onder de lak roest kan ontstaan die zich uit kan breiden. Als dat eenmaal is gebeurd, lopen de kosten voor reparatie behoorlijk op.

Voor het herstellen van kleine autoschade bieden Hulp na Ongeval en Autoschade Herstel Groep een unieke en slimme oplossing: Easy2Fix Smart Repair, een innovatieve techniek om cosmetische schades te herstellen.

Krasjes kunnen al vanaf slechts € 75 worden gerepareerd. Een klein parkeerdeukje wordt vanaf slechts € 55 hersteld.

Hulp nodig? Neem contact op met onze helpdesk via 088 - 456 0123

 

 Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook