Verzekeringen en uitvaart

Verzekeringen
Om de financiële gevolgen van een ongeval op te vangen kunt u misschien aanspraak maken op een vergoeding vanuit een van de door u gesloten verzekeringen. Raadpleeg de informatie in onze rubriek over verzekeringen. Dan kunt u lezen welke schade onder welke verzekering is gedekt.


Bent u wel goed verzekerd? Wat als u per ongeluk een ongeval veroorzaakt? Wat als u bij een verkeersongeval betrokken raakt? Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw situatie?  Raadpleeg onze informatie, dan weet u welke verzekering het best bij u past.


Schade
Wat te doen na een verkeersongeval? Hoe regel je de autoschade als de dader zich niet netjes heeft gemeld? Wat is belangrijk bij het invullen van een aanrijdingsformulier? Wat moet je doen als er een buitenlandse auto bij het ongeluk betrokken is? Hoe zit het met schadeherstel en zaken zoals totaal verlies? Raadpleeg onze rubriek over schade. Dan weet u precies wat u kunt doen.


Letselschade
Bent u gewond geraakt? De kosten die ontstaan als gevolg van het oplopen van letsel door een ongeluk noemen we letselschade. De veroorzaker ( diens verzekeraar) moet de letselschade die ontstaat vergoeden. Letselschade ontstaat niet alleen door een ongeluk. Ook door mishandeling kan er sprake zijn van letselschade.


Lees hier over aansprakelijkheid en bekijk de voorbeelden van schadeposten. Lees hier hoe een schaderegeling bij letselschade verloopt en wat u daarvan kunt verwachten. Zoekt u rechtsbijstand? Juridische hulp bij letselschade is meestal geheel kosteloos voor het slachtoffer.  Raadpleeg onze informatie zodat u weet waar u aan toe bent.


Uitvaart
Een ongeval kan helaas ook een fatale afloop hebben. Een vreselijke situatie waarbij ook nog eens allerlei zaken geregeld moeten worden. Met de rubriek over uitvaart bieden wij u hulp na een overlijden.

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Vindt hulp in uw woonplaats

Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook