Werk en inkomen

Arbeidsongeschiktheid
Bent u arbeidsongeschikt geraakt? Wat zijn uw rechten en plichten als arbeidsongeschikte? In deze rubriek vindt u informatie over financiële zaken, zoals de regelgeving rond loondoorbetaling aan werknemers en de rechten en plichten voor uitzend- en oproepkrachten. Ook bieden wij u informatie over uitkeringen en de wijze waarop u die wellicht kunt aanvragen.


Re-integratie
Deze rubriek gaat over verzuimbegeleiding. Raadpleeg het stappenplan en maak de juiste afspraken in het traject van de terugkeer naar werk. Vraagt u zich af of u uw beroep nog kunt uitvoeren of niet? Lees dan hier over de hulp en begeleiding die u kunt krijgen om weer aan het werk te komen. Hulp bij uw re-integratie.


Arbeidsrecht
De nasleep van een ongeluk kan de relatie tussen werknemer en werkgever verstoren.  Soms duurt verzuim veel langer dan eerst werd gedacht Wat te doen bij een arbeidsconflict. In deze rubriek informeren wij u over de regels die gelden in een dienstverband tussen een werknemer en een werkgever.

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Vindt hulp in uw woonplaats

Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook