Hulp na Ongeval - Postbus 175 - 6860 AD Oosterbeek - Bel: 088 – 456 0123

Hulp na Ongeval is ingeschreven in Register Letselschade. Nadat een schaderegeling voor de cliënt is afgerond vragen wij altijd een beoordeling over de geboden rechtshulp.

Mark, zonder jou was dit nooit tot stand gekomen en ik wil jou hiervoor enorm bedanken. Jouw enorme inzet en medeleven was enorm en dat heeft ons emotioneel veel geholpen. Zonder jouw Mark was dit bedrag er nooit geweest.
Je bent een man van woord en daad, wat ons gesterkt heeft. Hoe moet je iemand hiervoor bedanken, daar ga ik over nadenken. Met woorden kan ik wel zeggen ENORM BEDANKT. Je verstaat je vak waar je uitmuntend in ben. Twee jaar en een paar maanden was jij ervoor ons.

Dat ik Mark allemaal tienen heb gegeven is niet zomaar. Mark heeft zeven jaar voor me klaar gestaan en was nooit te beroerd om op vakantie, weekend en zelfs in zijn vrije uren te reageren. Dat hij reageerde en altijd vriendelijk en geduldig bleef laat zien dat hij zelfs tijdens mijn stalk gedrag professioneel bleef. Ik kan dan ook niets anders zeggen dat iemand als Mark zijn werk eer aan doet. Ondanks dat het begin van dit hele proces een bittere pil was heeft hij er aan bijdragen er een mooi einde en nieuw begin van te maken. Nogmaals vriendelijk bedankt voor alles ♥️.

Zeer tevreden met de geboden begeleiding! Er was ruime expertise, transparantie in alle stappen en mogelijkheden , `en een fijne persoonlijke benadering. Ik wist niet dat deze mogelijkheid er was en was blij verrast door deze ondersteuning en zeer zeker ook met het behaalde resultaat. Dit bedrijf is een aanrader!!

Zeer tevreden!

Ondanks dat mijn zaak enigszins gecompliceerd was en de lakse werkwijze van de tegenpartij, is mijn zaak tot een goed einde gekomen. Niks dan lof voor het behandelen en afhandelen van deze case.

Zeer tevreden goede communicatie

Zeer goede begeleiding. Volhardend en goede adviezen.

Veenstra heeft mij uitstekend geholpen! Ik wist niet dat ik recht had op bepaalde vergoedingen en dankzij de hulp van Mark heb ik deze toch gekregen. Ontzettend bedankt voor alle hulp!

Ben erg tevreden hoe ik hulp heb gekregen bij de afwikkeling van de schade.

Advies en begeleiding was top,

Sluiten