Skip links

De Huisartsenpost

Wanneer u buiten de openingstijden van de praktijk van uw huisarts hulp wilt vragen dan is de kans aanwezig dat u verwezen wordt naar de dienstdoende huisartsenpost.

De huisartsenpost kunt u bellen indien u de hulp van een huisarts wilt. Bij de huisartsenpost krijgt u meestal een speciaal opgeleide doktersassistent(e) of verpleegkundig(e) aan de lijn. Die kan al op veel vragen antwoord geven. Als het nodig is, zorgt de assistent(e) dat er voor u een afspraak gemaakt wordt met een arts van de huisartsenpost voor een onderzoek of behandeling op de huisartsenpost.

Hoe vind ik de huisartsenpost in mijn regio?

Hier vindt u alle adressen van de huisartsenposten in Nederland

De huisartsenpost regelt geen vervoer. Dat moet u zelf doen.

Als u behandeling vraagt via de huisartsenpost dan heeft men een aantal administratieve gegevens van u nodig. De belangrijkste zijn de verzekeringsgegevens. Men vraagt daar ook naar als u al eens eerder op de huisartsenpost bent geweest. Zorg er daarom voor dat u de gegevens heeft als u de huisartsenpost belt.

Na een contact met een arts van de huisartsenpost krijgt uw huisarts meestal automatisch een verslag van wat er is gebeurd zodat ook hij/zij op de hoogte is van het probleem.

De huisartsenpost brengt alle contacten waarbij een medische beoordeling heeft plaatsgevonden in rekening. De huisartsenpost stuurt de nota rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar, mits men over de juiste verzekeringsgegevens beschikt. Meldt het daarom altijd als uw adres, telefoonnummer of verzekering is veranderd als u de huisartsenpost in het verleden al eens heeft bezocht.

Alle zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen door de huisartsenpost. Een bezoek aan de huisartsenpost wordt (net als een bezoek aan de huisarts) niet in mindering gebracht op uw verplichte eigen risico.

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp