Skip links

Letselschade Melden

Hulp na Ongeval biedt rechtshulp en praktische ondersteuning bij letselschade aan slachtoffers. Heeft u letselschade? Dan kunt u bij ons terecht voor hulp bij het verkrijgen van uw schadevergoeding.

Meldt uw zaak vrijblijvend aan via het onderstaande formulier. Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op

Uw Gegegevens

Schadeformulier/ Foto's

Des te meer wij over de situatie weten des te beter (sneller) wij u kunnen adviseren over de aansprakelijkheid en het recht op schadevergoeding. Zijn er geen stukken of foto's beschikbaar? Dat is geen probleem. Dan gaan we voor u uitzoeken hoe het zit.

Wij gaan u helpen!

Mark Veenstra

Ik ben Mark Veenstra, Letselschade Specialis. In 2010 heb ik Hulp na Ongeval opgericht. Mijn visie is herstelgericht schaderegelen (revalidatie en re-integratie) en 100% schadevergoeding. Als Register Expert Personenschade ben ik gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, schaderegeling bij letselschade voor slachtoffers en rechtshulp voor nabestaanden.

Sander Brand

Ik ben Sander Brand, Letselschade Specialist bij Hulp na Ongeval . Wij staan voor de belangen van het slachtoffer. Dienstverlening die zich kenmerkt door kennis, kwaliteit en uitmuntende communicatie. Door mijn achtergrond en jarenlange werkervaring kunnen en zullen wij voor ieder slachtoffer het verschil maken.

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp