Skip links

Hulp na Ongeval. Informatie & Dienstverlening.

Wanneer iemand betrokken raakt bij een ongeval kan dat de dagelijkse gang van zaken abrupt ontregelen. In zo’n situatie hebben het slachtoffer en diens naasten vaak behoefte aan informatie en ondersteuning (een dienstverlener). Dan komt er rust en kan men zich richten op de revalidatie en re-integratie. Wij bieden die hulp na een ongeval!

Hulp na Ongeval

De rechtshulp die onder de naam Hulp na Ongeval bij letselschade wordt geboden richt zich op (juridische) ondersteuning, het realiseren van de benodigde hulp en zorg en het bieden van begeleiding bij revalidatie en re-integratie.

Met Hulp na Ongeval bieden wij hulp, zorg en ondersteuning. Door onze samenwerking met diverse specialisten zijn wij in staat  krachtig voor slachtoffers op te treden. 

De voor de cliënt noodzakelijke hulp is altijd maatwerk. Wij bieden en regelen de hulp die nodig is en past bij de persoonlijke situatie van de cliënt. Hulp die bijdraagt aan zelfredzaamheid en herstel. 

Mark Veenstra

Mark Veenstra

Sinds 1992 ben ik als letselschadespecialist werkzaam. In 2010 heb ik Hulp na Ongeval opgericht. Herstelgericht schaderegelen.  Als Register Expert Personenschade ben ik gespecialiseerd in schaderegeling bij letselschade voor slachtoffers en nabestaanden, aansprakelijkheidsvraagstukken, toedracht onderzoek en meer. Met Hulp na Ongeval bieden wij een serviceproduct dat zich richt op juridische ondersteuning en het realiseren van de benodigde hulp-, zorg en ondersteuning na een ongeval. Hulp na Ongeval heeft samenwerking met diverse specialisten.  Zo kunnen wij hulp bieden in iedere situatie en de cliënt helpen met dat wat nodig is.

Ik heb een inschrijving als Register Expert Personenschade in het Register van het NIVRE. Dit staat voor Nederlands Instituut van Register Experts. Tevens ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NIS, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars.

Als kwaliteitsdienstverlener bij letselschade heeft Hulp na Ongeval een inschrijving in Nationaal Keurmerk Letselschade. 

Sander Brand

Ik woon in het noord oosten van Nederland en ben sinds 2001 in de letselschaderegeling actief. Ik behandelde mijn eerste letselschadedossiers al tijdens mijn studie Nederlands Recht. Het is een dusdanig boeiend vak dat ik eigenlijk nooit iets anders heb willen doen. Twintig jaar heb ik uitsluitend voor letselschade slachtoffers gewerkt. Ik heb ook een periode als expert aan de kant van de verzekeraar gewerkt. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen met uitleg, ze te begeleiden naar het weer oppakken van hun leven en te helpen met het verhalen van de schade.

Ik werk samen met Mark Veenstra in én aan Hulp na Ongeval. Wij staan voor de belangen van het slachtoffer. Dienstverlening die zich kenmerkt door kennis, kwaliteit en uitmuntende communicatie. Door ons beider achtergrond en jarenlange werkervaring kunnen en zullen wij voor ieder slachtoffer het verschil maken.  

Sander brand

Mark Veenstra

Inmiddels ben ik ruim 29 jaar als letselschadespecialist werkzaam. In 2010 heb ik Hulp na Ongeval opgericht. Herstelgericht schaderegelen.  Als Register Expert Personenschade ben ik gespecialiseerd in schaderegeling bij letselschade voor slachtoffers en nabestaanden, aansprakelijkheidsvraagstukken, toedracht onderzoek en meer. Met Hulp na Ongeval bieden wij een serviceproduct dat zich richt op juridische ondersteuning en het realiseren van de benodigde hulp-, zorg en ondersteuning na een ongeval. Hulp na Ongeval heeft samenwerking met diverse specialisten.  Zo kunnen wij hulp bieden in iedere situatie en de cliënt helpen met dat wat nodig is.

Ik heb een inschrijving als Register Expert Personenschade in het Register van het NIVRE. Dit staat voor Nederlands Instituut van Register Experts. Tevens ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NIS, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars.

Als kwaliteitsdienstverlener bij letselschade heeft Hulp na Ongeval een inschrijving in Nationaal Keurmerk Letselschade. 

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp