Skip links

Door een ongeval kunt u te maken krijgen met artsen en therapeuten of zijn er misschien hulpmiddelen nodig. Wat kunt u verwachten? Wat kan men voor u doen?  Hoe verloopt een revalidatietraject?  Wat is er mogelijk?  Lees over de hulp en ondersteuning die bij uw revalidatie geboden kan worden.

EHBO
Het bieden van eerste hulp. Hoe weet u wat er aan de hand is en hoe moet u dan handelen? Weet u wat u te doen staat als iemand gewond is geraakt?  Handelen in de situatie van een breuk, kneuzing of  bloeding.  Lees onze tips en instructies over het bieden van de eerste hulp na een ongeval.

Gezondheidszorg
Door een ongeval kunt u te maken krijgen met artsen en therapeuten. Wat kunt u verwachten? Wat kan men voor u doen?  Hoe verloopt een revalidatietraject?  Lees over de mogelijkheden van hulp bij traumaverwerking en de hulp die bij uw revalidatie geboden kan worden. In de rubriek medische zaken wijzen wij u de weg in de gezondheidszorg.

Leven met beperkingen
Er is een redelijk uitgebreid aanbod van hulpmiddelen en voorzieningen.  In de rubriek over leven met beperkingen informeren wij u over oplossingen die zaken zoals wonen en vervoer wat gemakkelijker maken en over de begeleiding die aan slachtoffers  geboden kan worden.

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp