Skip links

Maatschappelijk werk

Het maatschappelijk werk ondersteunt mensen bij het oplossen van en het leren omgaan met hun problemen in het dagelijks leven of werk.

Door problemen met de gezondheid, de relatie, financiën of andere zaken kan iemand verdrietig of zelfs depressief raken. Dat kan zo heftig zijn dat iemand niet meer weet hoe hij of zij daar uit moet komen. De maatschappelijk werker helpt iemand inzicht te krijgen in de oorzaak van de problemen en leert u de problemen verder te voorkomen dan wel zelf aan te kunnen en op te lossen.

De gevolgen van een ongeval of ziekte kunnen ingrijpend zijn. Zowel voor de persoon die het overkomt als voor de naasten. In de situatie na een ongeval of bij ziekte kan medisch maatschappelijk werk hulp bieden.

Een medisch maatschappelijk werker besteedt aandacht aan de emotionele, sociale, maatschappelijke en materiële gevolgen van de ziekte, de ziekenhuisopname en de medische behandeling. De medisch maatschappelijk werker werkt nauw samen met artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners.

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp