Skip links

Nationaal Keurmerk Letselschade

Nationaal Keurmerk Letselschade

Per 1 januari 2021 is het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) in werking getreden. De Letselschade Raad vervangt hiermee het bestaande Register Letselschade voor het NKL. Dit keurmerk maakt kwaliteit van dienstverlening herkenbaar voor benadeelden van letselschade en is hét kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners die een bijdrage leveren aan de afwikkeling van letselschades in Nederland. Hulp Na Ongeval is een van deze dienstverleners met het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is een belangrijk argument voor benadeelden en inkopende organisaties om gebruik te maken van de diensten van een keurmerk houdende organisatie. Door te kiezen voor een dienstverlener met NKL, zijn benadeelden verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.

Dienstverleners met het Nationaal Keurmerk Letselschade zijn organisaties die bereid zijn de gezamenlijk binnen de letselschadebranche opgestelde kwaliteits- en gedragsregels na te leven. Deze dienstverleners verbinden zich tot deelname aan een audittraject waarin zij zich toetsbaar opstellen en zich openstellen voor het doorvoeren van verbeteringen.

Organisaties met het Nationaal Keurmerk Letselschade zijn kwalitatief goede dienstverleners die zich als keurmerkhouder onderscheiden in de markt en daarmee kunnen aantonen dat zij kwaliteit leveren. Het NKL biedt daarmee een eenduidig en overzichtelijk keurmerk voor de hele markt. De beoogde verwijzing naar keurmerk houdende dienstverleners maakt dat het voor organisaties belangrijk is het Nationaal Keurmerk Letselschade te verkrijgen.

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp