Skip links

Nijmegen Letselschade

Letselschade opgelopen bij een ongeval in Nijmegen? Onze klantenservice voor Nijmegen is bereikbaar via 088 – 456 0123

Letselschade door een ongeval in de stad Nijmegen? Bent u woonachtig in de regio Nijmegen en heeft u letsel opgelopen door een ongeval of gevaarlijke situatie? Wij bieden Hulp na Ongeval in Nijmegen. Rechtsbijstand bij letselschade voor slachtoffers met letsel en schade in (de regio) Nijmegen.

Wat voor ongeval met letselschade is u in uw Nijmegen overkomen? Meld hier uw letselschade

Verkeersongeval met letselschade in Nijmegen

Ongeval gehad als voetganger in Nijmegen

Een voetgang is kwetsbaar in Nijmegen. Wanneer u als voetganger letsel heeft opgelopen en letselschade heeft omdat u bent aangereden door een gemotoriseerde tegenpartij (auto, motor scooter, vrachtwagen, bus etc. ) dan heeft u (bijna altijd) recht op 50% schadevergoeding, of meer.

Een ander soort ongeval gehad als voetganger in Nijmegen? Wij beoordelen voor u of u recht heeft op schadevergoeding. Die beoordeling is kosteloos.

Kind aangereden in Nijmegen?

Is uw kind een ongeval overkomen met letselschade in Nijmegen of in de regio? Was uw zoon of dochter nog geen 14 jaar toen het ongeluk gebeurde? Kinderen die nog geen 14 jaar zijn hebben recht op volledige schadevergoeding. Voor kinderen vanaf 14 jaar is in de Wet bepaald dat zij minimaal 50% van hun schade vergoed moeten krijgen worden. Dit is alleen anders wanneer er sprake is van opzet aan de zijde van het kind.

Letselschade bij kinderen kan ingrijpend zijn. Zeker wanneer er sprake is van ernstig letsel. Wij hebben in Nijmegen veel ervaring in de schaderegeling voor kinderen met letsel. Niet alleen met het claimen van de schadevergoeding en smartengeld, maar ook met het organiseren van zaken rondom school, vervoer, aanpassingen etc.

In Nijmegen aangereden als fietser

Een ongeluk gehad als fietser in Nijmegen. In de Wet is bepaald dat een fietser die betrokken raakt bij een verkeersongeval met een gemotoriseerde tegenpartij (auto, motor scooter, vrachtwagen, bus etc.) in vrijwel alle situaties recht heeft op schadevergoeding. De schadevergoeding voor de fietser bedraagt minimaal 50%. Dat is alleen anders wanneer er sprake is van opzet aan de zijde van de fietser, of overmacht bij de gemotoriseerde.

Wat is u als fietser overkomen in Nijmegen? Gewond geraakt? Wij beoordelen voor u of u recht heeft op schadevergoeding. Die beoordeling is kosteloos.

Aangereden op de scooter met letselschade in Apeldoorn

In de stad Nijmegen moeten scooters op de rijbaan. Tussen het verkeer in Nijmegen is het risico groot dat u te laat wordt opgemerkt. Bent u op de scooter of bromfiets betrokken geraakt bij een ongeval? heeft u letsel opgelopen? Neem dan contact met onze Apeldoorn klantenservice op. Onze letselschadespecialisten regelen voor u het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en kunnen u voor schadevergoeding en smartengeld claimen.

Aanrijding gehad als automobilist of motorrijder?

In de stad Nijmegen gebeurenveel kop-staart botsingen. In de file of stilstaand voor het verkeerslicht of andere opstopping. Met regelmaat heeft zo’n aanrijding een whiplash tot gevolg. Wanneer u als bestuurder van een auto of motor betrokken raakte bij een ongeval kunnen wij u helpen met het claimen van schadevergoeding voor uw letselschade.

Onverzekerde tegenpartij of doorgereden na aanrijding?

Wanneer er sprake is van een verkeersongeval met een auto, motor scooter, vrachtwagen, bus etc. (een gemotoriseerd voertuig) in Nijmegen en deze niet verzekerd blijkt te zijn, of de bestuurder is doorgereden na het ongeval dan kunnen wij voor u de schaderegeling met een waarborgmaatschappij verzorgen.

Aangereden door een bus  in Nijmegen

In het drukke verkeer van Nijmegen gebeuren regelmatig ongevallen waarbij iemand door een bus wordt aangereden. In dergelijke situatie is het belangrijk dat goed kan worden onderzocht wat er precies gebeurd is. In Nijmegen kan onze letselschade specialist u helpen met het onderzoek en de schaderegeling voor u verzorgen.

Gewond geraak in de bus  van Nijmegen?

Wanneer u gewond bent geraakt door een ongeval in de bus of trein in Nijmegen, dan kunt u de vervoersmaatschappij aansprakelijk stellen voor de schade die ontstaat. In de Wet is bepaald dat dit snel moet gebeuren. Wacht daarom niet te lang met het melden van uw schade zodat tijdig actie genomen kan worden.

Letselschade door een dier in Nijmegen?

Het gebeurd met regelmaat dat iemand (in de regio) Nijmegen gewond raakt door toedoen van een huisdieren. Een hond die bijt, iemand omver loopt of ander gedrag heeft waardoor u gewond bent geraakt? Moest u vluchten voor een op hol geslagen dier en liep u daarbij letsel op?

De bezitter van een dier is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn of haar dier. Wanneer u als gevolg van het gedrag van een huisdier in (de regio) Nijmegen letsel heeft opgelopen, en u weet wie de eigenaar/ bezitter van dat dier is, dan kan uw schade door ons verhaald worden.

Wegbeheerder Nijmegen aansprakelijk

Een ongeluk door een gevaarlijke weg of stoep in uw Nijmegen?

Een weg, fietspad of trottoir moet veilig gebruikt kunnen worden. De eigenaar hiervan (Gemeente Nijmegen) moet er, binnen het redelijke, voor zorgen dat er geen stoeptegels omhoog steken, geen diepe kuilen in de weg zijn en weggebruikers gewaarschuwd worden voor obstakels etc. Verkeersborden moeten op de juiste hoogte hangen en paaltjes en andere obstakels moeten goed zichtbaar zijn/ voldoende opvallen.

Gewond geraakt door een gevaarlijke wegsituatie in (de regio) Nijmegen? In de Wet is bepaald dat een slachtoffer met letsel recht heeft op schadevergoeding als een opstal (een weg, fietspad, stoep, etc.) gebrekkig is. Bij onze klantenservice kunt u hulp vragen om te toetsen of een situatie in Nijmegen wel of niet als gebrekkig moet worden beschouwd.

Bedrijfsongeval met letselschade in Nijmegen

Ongeluk gehad op het werk

In Nijmegen wordt veel gedaan aan de veiligheid op de werkvloer. Helaas gaat het toch nog wel eens fout. Wij bieden hulp bij letsel na een bedrijfsongeval in (de regio) Nijmegen.

Wanneer u tijdens de uitvoering van uw werk gewond raakt door een ongeluk dan kunt u in veel situaties aanspraak maken op schadevergoeding voor het letsel.

Het ongeluk hoeft niet in de werkplaats of op de werkvloer in Nijmegen te zijn gebeurd. Ook bij een ongeval dat ontstaat tijdens het reizen voor het werk, het bezoeken van klanten of bij een ongeluk tijdens het reizen tussen verschillende locaties / vestigingen in kan er sprake zijn van een bedrijfsongeval.

De relatie tussen een werknemer en de werkgever is heel belangrijk. Bij een schaderegeling na een bedrijfsongeval is het belangrijk die relatie goed te houden. Een bedrijfsongeval is een nare gebeurtenis die zowel de werknemer als de werkgever raakt. Wij hebben veel ervaring met schaderegelingen na een bedrijfsongeval in de regio Nijmegen. Zaken waarbij wij het slachtoffer goed konden helpen door een schaderegeling met de verzekeringsmaatschappij van de werkgever aan te gaan.

Is er sprake van letsel na een bedrijfsongeval in de regio Nijmegen? Neem dan contact met onze klantenservice. Onze letselschade specialisten kunnen dan met u bespreken hoe de schaderegeling het best opgepakt kan worden.

Medische fout met Letselschade

Bij een medische behandeling kan er iets anders verlopen dan vooraf was verwacht, of gehoopt. In veel gevallen kan niet zomaar worden gesteld dat er sprake is van een medische fout. Er is vaak onderzoek nodig om duidelijk te krijgen of iets een fout is, of helaas een complicatie.

Er kan pas gesproken worden van een medische fout (met aansprakelijkheid tot gevolg) als duidelijk aangetoond kan worden dat een redelijk bekwaam en redelijk handelend arts het beter zou hebben gedaan dan de arts die uw behandeling heeft uitgevoerd.

In de Gedragscode Openheid Medische Incidenten (GOMA) is aangegeven dat artsen zo snel als mogelijk na een incident in gesprek moeten gaan met de patiënt. De arts mag daarbij openlijk spreken over eventuele fouten. Polisvoorwaarden van aansprakelijkheidsverzekeringen staan dit niet in de weg, zolang de arts bij de feiten blijft.

Bent u of kent u het slachtoffer van een medische fout? In Nijmegen kan onze letselschade advocaat u informeren over de mogelijkheden van onderzoek en de schaderegeling.

Gratis advies bij Nijmegen Letselschade

Bij de klantenservice van Hulp na Ongeval Nijmegen kunt u als slachtoffer met letselschade met uw vragen terecht. Neem contact met uw vragen over bijvoorbeeld aansprakelijkheid, schadevergoeding of smartengeld.

U kunt uw zaak vrijblijvend en kosteloos aan onze letselschade specialisten in Nijmegen voorleggen.

bezoek ook onze uitbreide website met meer informatie op Nijmegen Letselschade

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp