Het belang van het Nationaal Keurmerk Letselschade
Vandaag (8 april 2024) verscheen een artikel in het AD over slachtoffers die rechtshulp zoeken en terecht komen bij kantoren die niet aangesloten zijn bij het Nationaal Keurmerk Letselschade.
Hulp na Ongeval draagt het NKL keurmerk. Met inmiddels ruim 32 jaar ervaring als letselschadespecialist weet Mark Veenstra (oprichter/ eigenaar Hulp na Ongeval) maar al te goed hoe belangrijk het voor slachtoffers is een rechtshulpverlener te hebben waarbij de kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd is.
Slachtoffers van (verkeers)ongevallen die hulp zoeken bij het verhalen van hun schade, lopen het risico voor een tweede keer slachtoffer te worden als zij bij malafide en ondeskundige letselschade-adviseurs terecht komen.
Mark kon hulp bieden aan een slachtoffer die helaas bij een verkeerde partij terecht was gekomen. De voormalig belangenbehartiger had een deel van de schadevergoeding verduisterd. Mark Veenstra heeft ervoor kunnen zorgen dat er voor het slachtoffer alsnog een goede schaderegeling tot stand kwam.
In het AD vandaag een artikel waar Mark een bijdrage aan mocht leveren:
Dubbel slachtoffer na verkeersongeluk: dubieuze schadeadviseurs steken duizenden euro’s in eigen zak
Slachtoffers van verkeersongevallen die hulp zoeken bij het verhalen van hun schade, lopen het risico voor een tweede keer slachtoffer te worden. Dit keer van malafide en ondeskundige letselschade-adviseurs. De kosten en misgelopen schadevergoeding kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s. Manouk is een van de slachtoffers: ,,We voelden ons machteloos, kenden de weg niet goed. Je bent allang blij dat iemand je wil helpen.’’
Lees verder: https://lnkd.in/euPmN8SB