Skip links
Sander brand

Sander Brand toegetreden tot Hulp na Ongeval

Slachtoffers met letselschade hebben behoefte aan hulp na een ongeval. Vanwege het steeds verder toenemend aantal hulpvragen bij letselschade is Sander Brand, meester in de rechten én register expert personenschade toegetreden tot het team van Hulp na Ongeval.

Met Sander Brand is een bevlogen en zeer ervaren letselschade expert in de organisatie gekomen. Sinds 2001 is Brand werkzaam als letselschade specialist. Hij startte zijn carrière in de letselschade branche al tijdens zijn studie Rechtsgeleerdheid in Leiden. Met recht mag Brand zich een meester in letselschade noemen.

In 2010 was Hulp na Ongeval de grondlegger van het herstelgericht schade regelen. Een combinatie van rechtshulp en praktische ondersteuning bij letselschade. Meerdere initiatieven volgden. Zo kennen we de herstelcoach en de letselschade hulpdienst. Allen goede ontwikkelingen in de dienstverlening die zicht richt op het bieden van hulp en ondersteuning aan slachtoffers met letselschade.

Hulp na Ongeval heeft zich ontwikkeld tot een rechtshulp serviceproduct bij letselschade. Rechtsbijstand die veel meer omvat dan het indienen van een claim. Kenmerkend voor onze wijze van werken is bereikbaarheid, betrokkenheid, persoonlijk contact, oog voor detail en uitmuntende communicatie. Met de samenwerking met Sander Brand zetten we een mooie stap in de verdere ontwikkeling van het Hulp na Ongeval product en de organisatie.

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp