Skip links

Hulp in en om het huis

Veel mensen verzorgen zelf hun huishouden en het onderhoud van hun huis en tuin. Dit wordt ook wel zelfwerkzaamheid genoemd. Wanneer dit door een ongeval niet meer kan, is er plotseling hulp nodig.

Het is verstandig om vooraf bij enkele bedrijven een offerte op te vragen. Op die wijze kunt u prijzen vergelijken.

Wanneer er sprake is van de situatie dat een schadevergoeding kan worden gevorderd is het verstandig om vooraf met de aansprakelijke verzekeraar te overleggen over het uitbesteden van klussen. Wanneer er op redelijk korte termijn een goed herstel te verwachten is, kan de verzekeraar namelijk verzoeken de werkzaamheden uit te stellen.

Er zijn thuiszorgorganisaties waarbij u een veelvoud van diensten kunt verkrijgen. Dit worden gemaksdiensten genoemd. Via de gemaksdienst kunt u bijvoorbeeld een klusjesman, een tuinman, een oppas, een glazenwasser, een boodschappendienst of een strijkservice benaderen.

De thuiszorgorganisatie heeft contacten met dienstverleners. Zij hebben de bedrijven in hun netwerk gecontroleerd op kwaliteit. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare en kwalitatieve dienst afneemt.

De gemaksdiensten zijn goed te benaderen wanneer iemand iets (tijdelijk) niet meer kan doen. Men biedt diensten aan voor jong en oud. Anders dan voor de hulp vanuit de WMO of AWBZ heeft u voor een gemaksdienst geen indicatie nodig.

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,