Skip links

Discussie met de tegenpartij

Wanneer er geen aansprakelijkheid wordt erkend kunt u met een deskundig belangenbehartiger overleggen of het een juist standpunt is. Een belangenbehartiger (advocaat of Register Expert) kan met u de mogelijkheden bespreken om de aansprakelijkheid alsnog aangetoond te krijgen.

Soms komen partijen er samen niet uit en moet een zaak aan de rechter worden voorgelegd. Een procedure heeft een risico in zich. Wanneer u niet in het gelijk gesteld wordt kan u geconfronteerd worden met een rekening van de advocaat.

Schrikt u niet van berichten over een mogelijke afwijzing van aansprakelijkheid. Laat u daar niet door leiden bij het maken van keuzes. De praktijk wijst uit dat in 90% van de zaken een beslissing over de aansprakelijkheid en de schadevergoeding genomen kan worden zonder tussenkomst van een rechter.

Een deskundig belangenbehartiger is goed op de hoogte van de wet- en regelgeving en kan u dus vooraf goed adviseren over uw rechten. Vraag bij twijfel een second opinion aan bij een andere deskundige.

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp