Hulp na Ongeval - Postbus 175 - 6860 AD Oosterbeek - Bel: 088 – 456 0123

Wanneer er geen aansprakelijkheid wordt erkend kunt u met een deskundig belangenbehartiger overleggen of het een juist standpunt is. Een belangenbehartiger (advocaat of Register Expert) kan met u de mogelijkheden bespreken om de aansprakelijkheid alsnog aangetoond te krijgen.

Soms komen partijen er samen niet uit en moet een zaak aan de rechter worden voorgelegd. Een procedure heeft een risico in zich. Wanneer u niet in het gelijk gesteld wordt kan u geconfronteerd worden met een rekening van de advocaat.

Schrikt u niet van berichten over een mogelijke afwijzing van aansprakelijkheid. Laat u daar niet door leiden bij het maken van keuzes. De praktijk wijst uit dat in 90% van de zaken een beslissing over de aansprakelijkheid en de schadevergoeding genomen kan worden zonder tussenkomst van een rechter.

Een deskundig belangenbehartiger is goed op de hoogte van de wet- en regelgeving en kan u dus vooraf goed adviseren over uw rechten. Vraag bij twijfel een second opinion aan bij een andere deskundige.

Sluiten