Skip links

Schade aan de Auto

Wat te doen bij schade aan de auto?

Als u een casco verzekering hebt gesloten kunt u in geval van schade aan uw auto of motor bij uw eigen verzekeraar of assurantie adviseur terecht voor het regelen van de schade.

Wanneer u geen casco verzekering heeft, en iemand is aansprakelijk voor de schade aan uw auto, dan kunt u diens verzekeraar aansprakelijk stellen voor uw schade.

U kunt een schade vaak telefonisch melden. Vervolgens zal u (een kopie van) het aanrijdingsformulier moeten insturen.

Het is verstandig om eerst even bij een autoschade hersteller langs te gaan om een indicatie van het schadebedrag te vragen voordat u de schade met de verzekeraar gaat regelen. Een uitgebreid rapport is niet nodig. Met de informatie van de schadehersteller kunt u contact opnemen met uw verzekeraar of die van de tegenpartij.

Op basis van de informatie over de schade zal de verzekeraar van de tegenpartij bepalen of er een schade expert ingeschakeld moet worden.

Indien men een expert inschakelt, adviseren wij u de expertise bij uw garage / het schade herstelbedrijf te laten plaatsvinden. Uw reparateur is deskundig en kan ( indien nodig) in discussie gaan met de expert over het juiste schadebedrag.

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp