Skip links

Reisverzekering

Wat voor reisverzekeringen zijn er?

U kunt kiezen voor een reisverzekering die dekking biedt voor een bepaalde periode, de tijdelijke reisverzekering, of een reisverzekering die het gehele jaar doorloopt, de doorlopende reisverzekering.

Met een doorlopende reisverzekering hoeft u er niets steeds aan te denken een verzekering af te sluiten. Wanneer u vaker dan één keer per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger dan een tijdelijke reisverzekering.

Wat is gedekt op een reisverzekering?

De meeste reisverzekeringen kennen een basisdekking voor schade aan of diefstal van reisbagage, schade aan het logiesverblijf of de inventaris daarvan en de kosten van persoonlijke hulpverlening.

Het basispakket van de reisverzekering kan meestal met modules worden uitgebreid. De reisverzekering kent bijvoorbeeld de module “aanvullende ziektekostenverzekering”.

De aanvullende dekking “ziektekosten” op de reisverzekering biedt bescherming tegen hoge kosten. De  basisverzekering vergoedt bij geneeskundige zorg binnen de EU de werkelijke geneeskundige kosten op basis van het Nederlands tarief. Bij een reis buiten de EU bent u dus niet volledig verzekerd.

De module aanvullende ziektekostenverzekering zorgt ervoor dat u via uw reisverzekering verzekerd bent voor de werkelijke geneeskundige kosten.

Andere aanvullende modules die bij de reisverzekering gesloten kunnen worden zijn bijvoorbeeld ski- of onderwatersport,  vervangend vervoer, voertuighulp in buitenland en een annuleringsdekking.

De Annuleringsverzekering

Wanneer een al geboekte vakantie door ernstige omstandigheden niet kan doorgaan, of indien u door ernstige omstandigheden uw vakantie moet onderbreken, biedt de annuleringsverzekering dekking.

De annuleringsverzekering vergoedt de kosten die ontstaan door de annulering, doorgaans voor alle leden van uw reisgezelschap. In de polis staat duidelijk aangegeven wanneer de kosten voor een vakantie die niet door kan gaan of voortijdig wordt afgebroken worden vergoed.

Bel mij terug

Contact

Hulp na Ongeval
postbus 175
6860 AD Oosterbeek

Bezoekersadres
Stationsweg 46,
6861 EJ Oosterbeek

Telefoonnummer:
088 – 456 0123

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op!

Favicon Hulp na Òngeval

Bel ons voor hulp

Contact opnemen

Hulp na Ongeval gebruikt cookies voor een complete ervaring,
× Schademelden via WhatsApp